Select Page

Wie zijn wij

Over ons

 

Wij zijn Heidy en Inès en hebben samen ruim 15 jaar ervaring als sprekers en presentatie trainers. We hebben veel geëxperimenteerd met wat werkt en met wat niet werkt. Dat laten we jou tijdens de presentatie training horen, zien en ervaren.

We hebben ervaring in het begeleiden van mensen met verschillende achtergronden en expertisegebieden om hun spreekvaardigheden te verbeteren, waaronder academici, ondernemers, TED talk sprekers, studenten, eigenlijk iedereen.

Zowel in het Nederlands als in het Engels. We geven één op één trainingen en ook workshops en trainingen in groepen

Persoonlijk

Onze aanpak is gebaseerd op dat iedereen zijn eigen unieke sterke punten heeft als spreker. Wij helpen jou om jouw persoonlijke presentatie stijl en sterke punten te ontdekken en daarmee met grotere impact te presenteren.

Professioneel

We hechten veel waarde aan professionaliteit en kwaliteit in alles wat we doen. We zorgen ervoor dat elke sessie boeiend en waardevol is. De trainingen zijn direct bruikbaar en toepasbaar in je dagelijkse activiteiten.

Op maat

Onze trainingen worden op maat ontworpen op jouw specifieke behoeften en doelen. Of het nu gaat om een belangrijke presentatie aan de klant, debatteren, een congress speech, een TED talk of jouw PhD verdediging.

De trainers

Ons team

Heidy Caunter

Trainer

Nederlands- en Engelstalig

Inès Nijman

Trainer

Nederlands- en Engelstalig

Contact

Enschede, Nederland
+31 (0)6 24505603
talkivate@gmail.com